top of page

SPRAYTAN

BEHANDELING OP MAAT

Op een gezonde en snelle manier een stralende kleur krijgen? Je zelfzekerder voelen en er slanker uitzien? 

Kies voor een spraytan, en ga met een fantastisch gevoel de deur uit!

 

Spraytan is een techniek dat met behulp van een professioneel HLVP apparaat een vloeistof wordt verneveld over de huid. Hierdoor creëer je op een gezonde / veilige manier meteen een bruine kleur op de huid. Ideaal voor een feestje / festival / vakantie (want je word ook nog gewoon bruin!) of als je gewoon altijd een stralende kleur wilt natuurlijk!

 

Customize spraytanning - Uniek bij ons in de salon!

Jouw perfecte 'eigen' kleur op maat!

 

Bij divas maken we voor elke klant de spraytanning op maat. We mixen de lotions voor de perfecte kleurdiepte en kleurtoon op behoefte van de huidtype en wens van de klant. Wil je voor een natuurlijke teint gaan, of hou je juist meer van een diep bruine kleur, dit is allemaal mogelijk.

WAAROM SPRAYTAN BIJ DIVAS?

- 100% vegan / parabenen vrij

Onze lotions zijn natuurlijk, en bevatten aloe vera dat de huid kalmeert en hydrateerd.

 

- Customize spraytanning

Wij mixen onze lotions voor jouw persoonlijke perfecte kleur! Bij divas word je NIET oranje!

- Steel de show!

Wil jij een glitter / glow of een heerlijke geur of zelfs extra hydratatie toevoegen aan je spraytan sessie? Er is van alles mogelijk en dit laten we graag zien in de salon.

- Long lasting

We doen er alles aan om jouw spraytan zo lang en mooi mogelijk te laten zitten op de huid. We behandelen daarom de huid altijd voor met een prep spray,  zodat de PH waarde van de huid optimaal is en je langer plezier hebt van je kleurtje!

- NON sticky formula

We behandelen de huid extra na zodat de huid niet plakt na je tanning en je minder afgeeft!

- Snel resultaat & onschadelijk voor de huid

In tegenstelling tot zonnebanken en zonlicht heeft spray tan geen schadelijke invloed op uw huid. Onze producten bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten die niet slecht zijn voor uw huid. En je hebt binnen 15 minuten een geweldig resultaat!

-Professional products

Divas werkt met de beste professionele apparatuur en afzuigsystemen die er zijn. Hierdoor kunnen we nauwkeuriger en veiliger werken en creëren we geen overspray, maar neemt de huid juist de vloeistof perfect op. 

TARIEVEN

SPRAYTAN FULL BODY

BOVEN OF ONDERLICHAAM

€39,95

€25,-

 • Hoe gaat een spraytan behandeling?
  Nadat je een afspraak hebt gemaakt krijg je van ons de voor en na zorg maatregelen toegestuurd. Dit is van uiterst belang om je hier goed aan te houden om de perfecte spraytan te creëren. ( Een mooie spraytan bestaat uit 50% me & 50% you! ) Tijdens je behandeling kan je kiezen of je je lingerie aanhoud, of je in badkleding of dat je zonder kledij gaat. Je krijgt speciale 'sticky-feets' onder je voeten en een haarnetje op. Vervolgens behandelen we de droge plekken met een barrière creme, en preppen we de huid. Nadat we de juiste vloeistof hebben gekozen starten we met de behandeling. We werken met een professioneel HLVP apparaat dat de vloeistof over de huid verneveld. Deze vloeistof bevat oa. het ingrediënt DHA wat voor de bruine kleur zorgt. Het DHA heeft minimaal 8 uur de tijd nodig om volledig te ontwikkelen. (Daarom mag je in die tussentijd NIET douchen / sporten / extreem zweten) Na je behandeling ben je al wel meteen bruin, dit komt omdat de vloeistof ook een bronzer bevat. De bronzer spoel je ook na je eerste douche beurt af, en daaronder zit je kleur die nu ontwikkeld is en je behoud. De eerste uren na je spraytan zijn cruciaal om een mooie kleur te krijgen, hou je daarom ook goed aan de nazorg. Deze bespreken we ook uitgebreid in de salon.
 • Welke kleding draag ik tijdens en direct na een spraytan?
  Tijdens de behandeling draag je waar je jezelf prettig bij voelt; Je kan kiezen voor lingerie / badkleding enkel een slip of zonder kledij te gaan. Wil je geen tanning-strepen van je lingerie maar wil je wel het verschil in kleur kunnen zien? Vraag om een gratis Tan-tattoo! BELANGRIJK: Direct na de behandeling draag je losse donkere kleding die heel je lichaam bedekken. Het is belangrijk om huid op huid contact te voorkomen (bijv je benen die tegen elkaar schuren / je armen tegen je oksels) want dit zorgt voor vlekken! Alles wat afknelt kan de kleur minder doen ontwikkelen de eerste uren. Let daarom extra op wat je draagt. (Bijv een losse lounge set en slippers)
 • Hoe lang blijft de spraytan zitten?
  Dit hangt af van je huidtype, (en een aantal externe factoren) maar vooral hoe je de huid na behandeld. Bij divas behandelen we altijd de huid voor met een prep spray, zodat de PH-waarde van de huid optimaal is en je langer geniet van je kleur. Gemiddeld blijft een spraytan tussen de 7 en 11 dagen zitten. Hoe beter je de nazorg richtlijnen opvolgt, hoe langer de kleur blijft. De nazorg krijg je per mail toegestuurd.
 • Kan de kleur oranje uitslaan?
  Nee, we mixen de lotions voor de perfecte kleurtoon zodat je niet oranje word. Het is hierbij wel belangrijk dat je goed de nazorg instructies opvolgt, en je spraytan na de bepaalde inwerktijd ook afspoelt zodat deze niet 'over ontwikkeld'.
 • Kan ik vlekken krijgen / en geeft de spraytan af op kleding?
  Mits je de richtlijnen goed opvolgt krijg je geen vlekken. We raden aan de huid ook goed te hydrateren na de spraytan, zodat deze uiteindelijk mooi egaal zal gaan vervagen. De eerste uren voordat je mag gaan douchen kan de vloeistof licht afgeven. Dit is de zogeheten 'bronzer', en deze spoel je af tijdens je eerste douche beurt. Daarna kan je spraytan niet meer afgeven. We raden aan om direct na de behandeling donkere loszittende kleding te dragen, die heel je lichaam bedekken. (Huid op huid contact willen we de eerste uren vermijden omdat door wrijving/warmte het DHA niet goed kan ontwikkelen en je dan wel oneffenheden kan krijgen.
 • Mag ik een spraytan ondergaan als ik zwanger ben?
  Ja, wij werken met hoogstaande kwaliteit vloeistoffen en met professionele afzuigsystemen, dus een spraytan is bij Divas zeker veilig. We raden wel aan de eerste 3 maanden voor de zekerheid geen behandeling te nemen, en bij eventuele complicaties in de zwangerschap eerst te raadplegen met u gynaecoloog.
 • Word ik nog bruin na een spraytanning en mag ik de zon in?
  Yes! Een spraytanning is een ideale voorbereiding voor bijv een vakantie. Je word nog gewoon mooi bruin, maar let wel op je bent niet beschermd tegen de zon. Het is dus belangrijk dat je nog wel een zonnefactor gebruikt om verbranding te voorkomen.
 • Kan ik zwemmen met een spraytan?
  Ja dat kan. De meeste zwembaden bevatten wel veel chloor en hierdoor vervaagd je tanning toch sneller helaas. Het is daarom belangrijk om je huid gedurende deze periode extra te hydrateren en je huid voor - en na het zwemmen met gewoon water af te spoelen.
 • Mag ik make-up / deodorant / bodylotions dragen tijdens de spraytan?
  Nee, het is van belang om 'schoon' zonder product op de huid de behandeling te ondergaan. Als je nog make-up op hebt omdat je bijv meteen van je werk komt, verwijderen we deze voordat de behandeling start. Mascara en wimperextensions mogen wel blijven zitten. Deodorant en parfum raden we sterk af! Hierdoor kan je spraytan groen uitslaan of gaan vlekken. Bodylotion mag je ook niet gebruiken omdat de spraytan niet goed in de huid kan inwerken, en je minder resultaat krijgt.
 • Contra-indicaties spraytan
  In bepaalde situaties kan je beter geen spraytanning ondergaan. Dit vertellen we vooraf, maar bespreken we ook tijdens de intake. Hieronder enkele voorbeelden waarbij we spraytan afraden. - Extreme actieve acne; Als dit alleen op het gezicht is kunnen we wel de rest van het lichaam sprayen. -Eczeem / Psoriasis; Deze huiden zijn vaak extreem droog en erg gevoelig. -Verbrande huid; Ben je 4 weken geleden door de zon, of extreme hitte verbrand? Ook al 'lijkt' het genezen te zijn, de huid is nog volop bezig met het helingsproces en deze cellen vernieuwen zich veel sneller waardoor op deze plekken de huid sneller verveld en de spraytan vlekkerig word en afpeelt.
bottom of page